To top
2 mrt

Musthaves Maart ’16

Musthaves voor maart:

  1. Een paar goede hakken in het grijs/nude of groen. Handig voor naar kantoor of als je s’avonds weg gaat.
  2. Goede lipbalsem! Het weer is vaak niet te voorspellen in maart zo kan je de ene dag heerlijk in het zonnetje zitten en de dag erna regent het en voelt het als -1 smeer daarom goed je lippen in voordat ze barsten! Koop liever niet de goedkope middeltjes daar zit Petrolatum in waardoor je lippen vaak nog meer uitdrogen.
  3. Een goede jeans. Altijd onmisbaar in je kast of het nou maart is of niet 😉 Ik zou persoonlijk nu nog voor een iets donkere kleur gaan en “bouw de kleur af” naarmate het warmer en mooier weer wordt.
  4. Zonnebril. Onmisbaar in de tas van een vrouw is een goede modieuze zonnebril. Vooral als je veel op de weg zit is het aan te raden om hem standaard in je tas te doen. Het zonnetje komt in maart al vaak door en het is wel zo veilig als je goed zicht hebt zowel in de auto als op de fiets! En niet geheel onbelangrijk het maakt je outfit af.
  5. Denim Blouse en dan vooral de lange blouse. Helemaal van nu en staat enig met een gestreepte trui er overheen en daarbij komen we gelijk bij musthave 6.
  6. De gestreepte trui, niet weg te denken meer in het straat beeld en is een tijdloos item die je in je kast moet hebben.
  7. Handcreme net zoals je lippen kunnen je handen behoorlijk wat te verduren hebben in maart. Smeer ze niet te vaak in maar ’s avonds voordat je naar bed gaat, als het echt nodig is kan je speciale handschoenen halen die je s’nachts aan doet zodat de crème goed intrekt, en ’s ochtends voor je de deur uit gaat is een prima manier om de dag door te komen zonder uitgedroogde handen.
  8. Een grijze/nude kleurige tas, hoe groter de tas hoe meer wij vrouwen met ons mee slepen en hebbe we het wel echt allemaal nodig? daarom is mijn musthave voor maart een kleinere compactere tas in de kleur van dit moment!
  9. Sneakers/instappers ideaal voor een comfy look of als je een keer geen zin hebt in je hakken.

 

Stalk my blog on Fashionhyper!

Querine Noelle van Wijk

fashionstatementsbyq@gmail.com

No Comments

Leave a reply